PKN
Protestantse Gemeente te Woudsend e.o.
 
Sirkelslag Sirkelslag

Op vrijdag 3 februari heeft de jeugd meegedaan met Sirkelslag: ‘Het grootste, spannendste, meest interactieve spel tussen jongerengroepen uit heel Nederland’. Maar liefst 613 jeugdgroepen met ruim 6000 jongeren deden op vrijdagavond 3 februari mee aan Sirkelslag YOUNG. Team Woudsend - een gezellige groep tieners- o.l.v. Otto Spoelstra,  deed erg zijn best in de jeugdpôlle,. Ze stonden maar liefst op de 137e plek. Er werden o.a. punten gegeven voor kennis, creativiteit en samenwerking.Op de meester van der Brugschool is al eerder meegedaan met Sirkelslag school.
Nu voor het eerst in de nieuwe opzet van het jeugdwerk vanuit de Karmel.
Sirkelslag YOUNG heeft ieder jaar een diaconaal thema. Dit jaar was dat Sterk & Dapper, het thema van het 40dagentijd programma van Kerk in Actie. De jongerenafdeling van de kerk JOP kan jeugdgroepen helpen om na Sirkelslag een passend vrijwilligersproject te vinden. Dat staat wat betreft Woudsend nog in de kinderschoenen. Een van de opdrachten was voedsel verzamelen voor de voedselbank. Daar gingen ze fanatiek mee aan de slag en gelukkig deden mensen en de plaatselijke supermarkt spontaan mee. Er werden binnen een half uur bijna 40 producten opgehaald voor het goede doel. Een deel van het team versierde de dozen waarin de producten werden verzameld.

terug
 
 
Nieuws
meer
 
Facebook

De Karmel is ook op Facebook te vinden. 'Like' onze pagina hier!
 
passion 2014 film
 
http://youtu.be/VjIyT3alVF8 meer
 
uw dagelijks woord
 
Film de Karmel onderweg
meer
 
Taizé ontmoetingen
 
Visje teksten
 
Elektronische kerk
 
websites algemeen
meer
 
Webmaster

Website, voor vragen opmerkingen  en/of aanvullingen, neem contact  op via deze site, met de webmaster           (Hayo de Vries) via 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.